Hude obtožbe: Zvezdnica naj bi plesalke nadlegovala in jih silila, naj jedo banane, ki so štrlele iz striptizet

D.Ži
02.08.2023 10:35

Javna podoba razvpite Lizzo naj bi bila le zlagana predstava za množice. Tako trdijo tri njene nekdanje sodelavke, ki so pravkar proti njej vložile tožbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Težke obtožbe so se v zadnjih vseh vsule na priljubljeno glasbenico Lizzo, ki se sicer promovira kot velika zagovornica strpnosti, zdrave samopodobe in samospoštovanja. Tri nekdanje plesalke 35-letno zvezdnico tožijo zaradi spolnih zlorab, ustrahovanj in diskriminacije. Lizzo naj bi jih izpostavljala ponižujočemu spolnemu vedenju in jih silila k sodelovanju v erotičnih predstavah. 

Profimedia

Lizzo naj bi eno od sodelavk šikanirala zaradi njene teže, drugo pa diskriminirala zaradi njene vere. Dve plesalki sta tožbo vložili potem, ko ju je odpustila. Tretja je sama zapustila Lizzino ekipo, ker ni več mogla prenašati "nespoštljivega vedenja".

V zelo nazorni obtožbi ženske trdijo, da je Lizzo prisilila plesalke, da so se februarja 2023 udeležile erotičnega šova v znameniti amsterdamski četrti rdečih luči, nato pa jih silila k dotikanju striptizet. 

Kot poroča portal Page Six, v dokumentu piše: "Stvari so hitro ušle izpod nadzora. Lizzo je začela pozivati plesalke, naj se izmenično dotikajo golih striptizet, lovijo vibratorje, ki jim padajo iz vagin, in jedo banane, ki štrlijo iz njih.”

Profimedia

Nekdanja šefica Lizzine plesne ekipe jo obtožuje šikaniranja zaradi verskih prepričanj. Plesalko naj bi večkrat zasmehovala zaradi njene spolne nedolžnosti in jo celo prisilila v simulacijo oralnega seksa na banani.

Lizzo naj bi bila povsem iz sebe, ko je ena od zaposlenih posnela sestanek. Tožnica se je "bala, da bi jo Lizzo udarila in bi to tudi storila, če ne bi posredovala ena od drugih plesalk".

Profimedia

Po besedah ​​odvetnika treh tožnic javna podoba slavne pevke nikakor ne odraža prave Lizzo. Njeno vedenje do ekipe naj bi bilo "popolnoma nemoralno". Tri nekdanje plesalke zdaj zahtevajo odškodnino in plačilo sodnih stroškov.

Lizzo obtožb še ni komentirala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta