(FOTO) Spet skupaj! Primož Peterka in Renata Bohinc sta se po dolgem času skupaj zabavala na ganljivem dogodku

D.Ži
21.05.2024 10:53

Prizor, ki ga ne vidimo prav pogosto. Nekdanji smučarski as in manekenka sta prišla na maturantski ples njune najstarejše hčerke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Primož in Renata Peterka leta 2016, tri leta kasneje sta se razšla. 
Profimedia

Ljubezen včasih pride in odide, ko zakon razpade, pa vez med nekdanjima partnerjema običajno ostanejo otroci. Primož Peterka, naš nekdanji skakalni as, in manekenka Renata Bohinc sta tekom zakona spočela kar tri - Maja, Gajo in Stelo. O razpadu njunega zakona je bilo skozi leta v medijih napisanega veliko, kot kaže, pa sta ohranila korektne odnose. Te dni sta se spet srečala na prav posebnem, lepem in svečanem dogodku.

Njuna najstarejša hči Gaja je namreč imela maturantski ples, ki sta se ga udeležila tudi oba starša. Z dogodka kranjske ekonomske gimnazije je Renata objavila tudi nekaj fotografskih utrinkov. Pokazali so se v najbolj šik podobi, nemogoče je prezreti, da je Gaja podedovala mamin smisel za poziranje, lepo oblačenje, pa tudi gene za lepoto.

Skupaj sta že večkrat pozirali. Svoji življenjski zgodbi uspešno gradita tudi oba Gajina sorojenca. Maj je študent novinarstva na ljubljanski fakulteti za družbene vede, postati si želi športni novinar, Stela pa obiskuje srednjo frizersko šolo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta