Iryna Osypenko spregovorila o najtežjem življenjskem obdobju. Od stresa je močno shujšala

D.Ži
31.01.2023 12:20

Ena naših najbolj opaznih manekenk in svetovalk za marketing je ugotovila, da se lahko v težkih dneh zanese predvsem nase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Življenje nič ne vpraša in vsake toliko vse postavi na glavo. Na nas pa je, kako se s spremembami spopademo in se jim prilagodimo. Tudi pri naši uspešni manekenke Iryni Osypenko je bilo tako. O obdobju, polnem velikih izzivov, je spregovorila v oddaji Jutro na Planet TV, kjer se je dotaknila tudi svoje medijsko zelo odmevne ločitve od politika Matjaža Nemca. Hkrati se je morala spoprijeti še z menjavo službe in selitvijo.

Svetovalka za marketing je v oddaji vse skupaj opisala z besedami: "V tistem trenutku sem se znašla v najbolj stresnih situacijah v življenju." Dodala je, da je stres vplival tudi njeno telo: "Moram reči, da je bilo kar fizično naporno, saj stres vpliva na fizične procese v telesu. Zelo sem shujšala, kar je bilo logično, da to se mora nekje pokazati," je pojasnila.

Težko obdobje je izkoristila za osebno rast, se zazrla vase in se spraševala o svojem smislu na tem svetu. "Zakaj se ti to dogaja, od kod prihajaš, zakaj prihajaš, zakaj se rodiš, zakaj živiš … Jaz sem šla v globine, to raziskujem že vse življenje, ampak, v tistem trenutku se mi je res odprlo vesolje," je dejala.

Pravi, da se je veliko naučila o življenju in spoznala, da se lahko v takih situacijah zanese predvsem nase. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta