Nova prelomnica za Tabu, saj Eva Beus zapušča skupino. Kakšna bo usoda ene najbolj priljubljenih slovenskih zasedb?

D.Ži
06.04.2023 10:42

Kot razburkan ocean je življenje članov skupine, v kateri so skozi leta pele že tri markantne pevke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eva Beus je sredi veselega pričakovanja, ki se bo kmalu izteklo. 
Andrej Petelinšek

Skupina Tabu se je skozi svoja turbulentna leta že navadila, da se tla pod njimi vsake toliko stresejo, kar prinese prevetritev v zasedbi. Še dobro se spomnimo, kako je pri njih pela nepozabna Nina Vodopivec, ki se je zaradi hudih težav z glasilkami nato morala umakniti, nasledila jo je markantna Tina Marinšek, za katero je prišla Eva Beus. A tudi ta zdaj odhaja. Ne, nič ni narobe, nasprotno, simpatična glasbenica je sredi veselega pričakovanja. Ker je tik pred porodom, čaka pa jo tudi porodniški dopust, se od skupine, ki obstaja že od leta 1998, poslavlja. Slovo po osmih letih zagotovo ni lahko, glasba bo pomembno mesto v njenem življenju seveda zasedala še naprej, a prioritete bodo zdaj vsaj nekaj časa drugačne. 

"Tabuji smo že dolgo z vami. Vsi, ki nas imate radi in nas dobro poznate, veste, da je naše življenje razburkan ocean. Taisti najbrž veste tudi, da naša Eva pod srcem nosi svojo novo ljubezen, zato se je odločila, da vso svojo pozornost preusmeri v svoje nasledstvo. Evi se s hvaležnimi srci in cmokom v grlu zahvaljujemo za osem nepozabnih let in ji želimo čudovito materinstvo, polno ljubezni," je skupina zapisala na facebooku.

Strah, da bi tabujevci zaključili svojo glasbeno pot, je seveda povsem odveč, saj nameravajo v kratkem predstaviti novo članico. Pravijo, da gre za skrivnostno dekle s čarobnim glasom. "Dajte ji priložnost, da postane del vas, kot je zelo hitro postala že del nas," trkajo na srca oboževalcev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta