(FOTO) Bi ju še prepoznali? Tako sta danes videti Eden in Cruz iz kultne Santa Barbare, kmalu se bosta spet srečala

D.Ži
23.07.2024 14:14

Milijoni po svetu so trepetali za njuno ljubezen v kultni seriji, zaradi katere so tudi v Sloveniji bile ulice v času predvajanja prazne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marcy Walker in A Martinez, kultna Eden in Cruz iz ene najuspešnejših serij v zgodovini.  
Profimedia

Kultna ameriška televizijska limonada Santa Barbara je bila ena najbolj gledanih, v začetku 90-ih let smo jo tudi v Sloveniji množično spremljali. Zanimivo je, da so goreči oboževalci po svetu za njene glavne junake plačevali celo maše, mnoge gledalke so sanjarile o tem, da jim bo nekoč uspelo osvojiti srce katerega od postavnih igralcev.

Junaki serije Santa Barbara so bili v življenjih gledalcev prisotni tako zelo, da so nekateri zanje plačevali celo maše.
Profimedia

Mnogi se še dobro spomnijo likov Eden Capwell in Cruza Castilla, ki sta ju igrala Marcy Walker in A Martinez s polnim imenom Adolfo Larrue Martinez III, čigar kariero je zaznamovala prav Santa Barbara, ki je bila na sporedu od leta 1984 do 1993.

Eden in Cruza oboževalci že več desetletij niso imeli priložnosti videti skupaj, pred kratkim pa je bilo v tujih medijih objavljeno, da se bo eden najbolj priljubljenih parov z malih zaslonov znova srečal.

Novico je sporočil igralec Lane Davies, ki je igral Edeninega brata Masona Capwella. Razkril je, da bo 40. obletnico serije zaznamovalo veliko ponovno srečanje igralske zasedbe in oboževalcev. Vsaj tistih, ki so še živi. Srečanje bo v Burbanku v Kaliforniji 2. avgusta letos.

Santa Barbara je pomembno definirala industrijo televizijskih limonad. 
Profimedia

Cruz je bil lomilec src, 31 let pozneje pa ni prav zelo spremenjen. Danes je star 75 let in še vedno igra. Igralec je postal, ko je bil star komaj 12 let, potem ko je nastopil v talentšovu, nekoč pa je priznal, da ni bil prepričan, ali naj sploh sprejme vlogo v tej limonadi.

Marcy Walker s svetom estrade danes ne želi več imeti opravka.  
Profimedia

"Nisem bil prepričan, ali je limonada dobra izbira zame, a ko mi je režiser razložil vse o Cruzu, sem se strinjal, saj gre za lik, ki ima veliko srce," je nekoč dejal.

Kot kaže se je dobro odločil, saj po vlogi Cruza ni posnel nobene večje vloge.

Martinez ima za seboj zakon s kolegico Maro Winningham, s katero sta igrala v seriji "The Young Pioneers", ki je trajal le eno leto, že naslednje leto pa se je zaljubil v Leslie Bryanas, s katero sta poročena še danes in imata dve hčerki in sina.

Marcy, ki je igrala lepo Eden, je danes stara 62 let in se je popolnoma umaknila iz javnega življenja. Poleg vloge Eden, ki jo je igrala od leta 1984 do 1991, je znana tudi po vlogi Lize Colby v seriji "Vsi moji otroci".

Igralka je bila poročena štirikrat. Njen prvi mož je bil njen kolega Michael E. Knight, drugi pa igralec Billy Warlock. S tretjim možem Stephenom Collinsom ima sina Tylerja. Četrtič je našla srečo, ko se je zaljubila v Douga Smitha, s katerim se je poročila leta 1999 in od takrat prevzela njegov priimek.

Leta 2005 je naredila velik preobrat v svoji karieri in se odločila opustiti igralstvo ter se posvetiti veri. Danes dela v župniji v Severni Karolini kot voditeljica otroškega programa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta