Po novici, da naj bi ga zadela možganska kap: Kakšno je stanje Janija Pavca iz Atomik Harmonik?

D.Ži
05.08.2024 15:04

Glasbenik še ne želi javno razpredati o svojem zdravstvenem stanju, saj še čaka na bolj jasno diagnozo, a nekaj spodbudnega pa je vendarle povedal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jani Pavec je ustanovitelj in gonilna sila glasbenega projekta Atomik Harmonik, katerega zasedba se je skozi leta večkrat spremenila. 
Arhiv Večera

Pretresljiva, zlasti za njegove svojce in oboževalce skupine Atomik Harmonik, novica se je pred dvema mesecema razširila po spletu in medijih. Informacije, da naj bi glasbenika Janija Pavca zadela možganska kap, so pošteno zaskrbele vse, ki ga imajo radi. Informacij o tem, kaj se je v resnici zgodilo, je zelo malo, saj Pavec svojega stanja javno še ne želi komentirati, zdi se, da ima tudi sam o njem še premalo informacij. 

Atomiki so že od leta 2004 nepogrešljiv del slovenske glasbene scene, a z nekaj pavzami. 
Janko Rath

"Svojega zdravstvenega stanja za zdaj še ne želim komentirati in ga deliti z javnostjo, predvsem zaradi tega, ker prava diagnoza še ni jasna," je Jani preko telefonskega sporočila zaupal reviji Lady. Hkrati je potrdil, da je očitno na dobri poti okrevanja. "Zdaj že okrevam, bo pa to trajalo dlje časa. Hvala za razumevanje tudi v imenu moje ožje družine," je zapisal. 

Za njegovo hitro in uspešno okrevanje seveda pesti stiskamo tudi mi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta