Zastrupljena! Znana Slovenka sredi dopusta doživela nočno moro in pristala v bolnišnici

D.Ži
26.02.2024 10:31

Nekateri se Zanzibarja spominjajo po dolgih peščenih plažah in turkiznem morju, Nika Krmec pa po infuziji v roki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nike Krmec se mnogi še spomnijo kot članice druge postave Foxy Teens, drugi iz priljubljene planetove kuharske oddaje Riba, raca, rak, še najbolj aktivna pa je na Instagramu, kjer s sledilci pogosto deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, tudi na kakšnem dopustu smo ji lahko na daljavo že delali družbo. No, na "luštno" je odpotovala tudi tokrat, a se je dopust precej sfižil. Na neprijetnem posnetku smo videli le njeno roko, v katero je bila napeljana infuzija. Kmalu je pojasnila, da je vrag res vzel šalo in da je bilo vse prej kot prijetno. "Še tole delim, ker mi je zdaj že smešno. Kakšen zaprepaden obraz. Skratka, zastrupila sem se s hrano," je pojasnila. 

Zgodilo se je na Zanzibarju, zadnje čase eni najbolj priljubljenih dopustniških destinacij med Slovenci. Morju in soncu se je predajala s svojim dobrim prijateljem, pevcem Davidom Amarom, a očitno je imela precej smole pri prehranjevanju. K sreči se je dobro končalo, Nika pa na ta eksotični otoški raj ne bo imela samo lepih spominov. 

V oddaji Riba, raca, rak smo izvedeli tudi, da sta, še preden je David našel pravega fanta zase, bila parček. Spomnila se je tudi, kako jo je David na prvem zmenku peljal v kino. Čeprav se njuna dvoletna ljubezenska zgodba ni izšla, ostajata v zelo dobrih prijateljskih odnosih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta