Slavni igralec udaril po "hollywoodski ljubljenki". Trdi, da je v resnici slaba oseba in da vsi to vedo

D.Ži
16.11.2022 09:35

Da je nekaj zelo narobe, je postalo jasno že na polovici snemanja filma, ko je Julia Roberts na račun soigralca natresla nekaj krepkih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po Hollywoodu že leta krožijo govorice, da se Julia Roberts in Nick Nolte med snemanjem filma Ljubim težave leta 1994 nista najbolje razumela, kar je na koncu povzročilo pravo dramo v zakulisju.

Profimedia

Bilo je nekje na polovici snemanja filma, ki ga je režiral Charles Shyer, ko je Julia v intervjuju za The New York Times Nicka opisala kot popolnoma odvratnega. Zdaj, skoraj 30 let kasneje, je o napetostih med njima spregovoril še on. Razkril je tudi, kakšen je njun odnos danes.

Profimedia

"Od trenutka, ko sem ga spoznala, sva drug drugega mučila in seveda si greva na živce. Čeprav je lahko zelo očarljiv in sladek, je tudi popolnoma odvraten. Sovražil me bo, ker sem to rekla, vendar se zdi, da se po svojih najboljših močeh trudi, da bi ljudi odvrnil od sebe. On je faca," je dejala Julia, ko so jo vprašali po imidžu grobega človeka, ki se igralca drži.

Potem ko je izvedel, kaj si soigralka misli o njem, ji je Nick med intervjujem za LA Times vrnil milo za drago: "Ni lepo nekoga označiti za odvratnega. Ampak ona ni dobra oseba. To vsi vedo," je takrat dejal.

Trideset let kasneje se je igralec, ki je bil trikrat nominiran za oskarja, spomnil spora z Julio v zakulisju med promocijo filma "Rittenhouse Square".

Profimedia

Na vprašanje, ali je po koncu filma še kdaj govoril z Julio, je Nick odgovoril, da ni, a tudi, da danes med njima ni več prepirov in da je bojna sekira zakopana.

"Bilo je absurdno, skozi kaj sva šla. Deloma je bila moja krivda in delno njena. Julia se je na začetku snemanja tistega filma poročila in to je bila ena od reči, h katerim sem napačno pristopil," je dejal Nick.

Profimedia

Julia se je ravno takrat poročila z glasbenikom Lylom Lovettom, njun zakon pa se je leta 1995 končal z ločitvijo.

Kritiki so film Ljubim težave večinoma ocenili slabo, razočaral je tudi z dobičkom, saj je po svetu zaslužil le 61,9 milijona dolarjev, medtem ko je proračun za snemanje znašal 45 milijonov dolarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta