Taylor Swift z novimi albumom in novim rekordom na Spotifyju

STA
20.04.2024 12:38

Oktobra 2022 je bil Midnight največkrat pretočno predvajan album v enem dnevu,

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Enajsti studijski album Swift je posvečen različnim fazam razhoda.
Reuters

Ameriška pop zvezdnica Taylor Swift je v petek svoje oboževalce navdušila z dvojnim albumom The Tortured Poets Department, s katerim je 34-letna glasbenica že dosegla rekord glede pretočnega predvajanja glasbe.

Zadnji album Swift je bil na ponudniku pretočnega predvajanja glasbe Spotify v enem dnevu predvajan tolikokrat kot še noben drug album. V manj kot 24 urah je imel več kot 200 milijonov pretočnih predvajanj, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Swift se sedaj ponaša tudi s skupno tremi največkrat predvajanimi albumi v enem dnevu na Spotifyju; poleg dvojnega albuma, ki je izšel v petek, mu sledita še njena albuma Midnights in 1989 (Taylor's Version).

Reuters

Swiftova je pred tem že postavila več rekordov na Spotifyju; oktobra 2022 je bil Midnight največkrat pretočno predvajan album v enem dnevu, Swift pa je postala izvajalka z največ pretočnega predvajanja v enem dnevu. V vsem letu 2023 je bila Swit tudi največkrat pretočno predvajana glasbenica in sicer 26,1 milijarde-krat, še navaja dpa.

Enajsti studijski album Swift je sicer posvečen različnim fazam razhoda.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta