(VIDEO) Po spletu kroži posnetek grdega padca z odra med evrovizijsko vajo Let 3 v Liverpoolu. Kaj se je zgodilo?

D.Ži
22.05.2023 11:37

Gledalci pred malimi zasloni niti slutili niso, da bi lahko član kultne reške zasedbe na nastop prišel polomljen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nastop Let 3 je bil tako kaotičen, da padca v finalu najbrž niti opazili ne bi. 
Profimedia

Na TikToku se je pojavil videoposnetek, ki je nastal med občinstvom na eni od vaj za Pesem Evrovizije. Prikazuje trenutek, ko je glasbenik Žanil Tataj Žak, mnogim znan kot Njinle, med vajo hrvaške skupine Let 3 padel z odra.

Croatia entrant Let 3 performing in the grand final for the Eurovision Song Contest final at the M&S Bank Arena in Liverpool. Picture date: Saturday May 13, 2023.,Image: 775667392, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

Nesreča se je zgodila, ko je Žak nekje proti koncu nastopa v rokah držal dve veliki raketi in, kot je razvidno s posnetka, se nehote spotaknil ter skupaj z raketama zgrmel na tla.

"Za raketonošo na prvi vaji Let 3 ni šlo vse po načrtih," piše v opisu videa.

@johanpatrickbredesen It did not go as planned for the rocket man in Let 3 om their first dress rehearsal for the semifinal🙈 #fyp #xyzbca #foryou #eurovision #eurovision2023 #eurovisionsongcontest #tattoo #chachacha #käärijä #loreen #let3 ♬ original sound - Johan Patrick Bred

Številni komentatorji se zdaj šalijo, da bi se padec dobro ujemal s kaotičnim končnim konceptom nastopa. "Sploh ne bi vedeli, da je bila napaka," je zapisal en uporabnik. "Ne vem, zakaj me je to spravilo v smeh," je priznal drugi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta