(VIDEO) Prostorno in svetlo: Anej in Iza Piletič pokazala notranjost svoje čudovite nove hiše

D.Ži
09.01.2024 14:13

Trenutno je projekt še v gradbeni fazi, a do uresničitve sanj o lepem novem domu ni več daleč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iza in Anej Piletič sta korak po korak bližje novemu pravljičnemu domu. 
Neo Visuals

Selitve so zmeraj stresne, a hkrati vznemirljive, sploh če gre za uresničene sanje o novi samostojnosti ali celo skupni življenjski poti. Da sta se Anej Piletič, polovica bratskega glasbenega dueta Bql, in Iza Hrastnik Fink poročila, vemo že od septembra 2021. Mlada, a očitno zrela za zakon. Te dni pa sta zakonca Piletič svojim sledilcem na družbenih omrežjih pokazala, kako nastaja njun skupni dom. Pokazala sta napredek pri gradnji in delila navdušenje. 

"Midva greva pogledat, koliko je hiša napredovala," je v posnetku povedala Iza. Novo hišo si je z njima ogledal tudi pes. A do novega družinskega gnezdeca je še daleč, saj je vse skupaj še globoko v gradbeni fazi. Zadeva sicer obeta na polno, kot kaže, nastaja prostor, ki bo prostoren in svetel, dobro napreduje tudi ena od kopalnic, ki jo krasi beli marmor.

Do nadstropja vodijo polkrožne stopnice. Kakšno pohištvo bosta zakonca izbrala, je trenutno še težko napovedati, saj so prostori še precej surovi, a ne dvomimo, da bosta kakšno škatlo z novimi omarami odprla tudi skupaj s svojimi spletnimi sledilci. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta