Ajša Vodnik: Biti znan ne pomeni biti ljubljen

Gorazd Dominko
28.10.2017 06:46
V slovenski medijski prostor je stopila mlada in sprva si je prepoznavnosti celo želela, z leti pa vse manj. Tudi njen vihravi optimizem, podoben tistemu, ki ga je imela ob ustanavljanju lastne televizijske postaje, je počasi prerastel v zmernega, a na srečo nikoli ni splahnel. Mnogi so v njej videli še eno plavolaso dekle, ki želi poseči po zvezdah, v resnici pa je vseskozi samozavestno in neustrašno oprezala za lastno srečo in hrepenela po napredku.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič
Ob zaključku zadnje sezone oddaj Adam in Eva z napako, pred skoraj desetimi leti, ste se, tako ste dejali v enem od intervjujev, počutili super, a hkrati povsem zlagano. Kaj se vam je v medijskem svetu tako zamerilo?
Vsi, ki smo bili kdaj del tako močnega medija, kot je televizija, imamo baje komplekse ... Ste sami morda tudi zdravili kakšnega?
Vaši televizijski začetki segajo v vaša srednješolska leta, zares pa ste kot novinarka začeli na Pop TV v jutranjem programu, nekaj časa ste bili celo nepogrešljivi v informativni oddaji 24 ur. Potem se zgodi TV Pika in zgodi se Paprika. Zakaj se je slednja tako neslavno končala?
Ste generalna direktorica AmChama Slovenija (Ameriške gospodarske zbornice Slovenije), ki je bil med drugim tudi pobudnik projekta Vračamo družbi. Ji še vračate?
Cel intervju si preberete v oktobrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta