Ceca si je že drugič pomanjšala prsi, tokrat zaradi videza

M.R.
10.02.2018 12:19

Srbska turbofolk diva Svetlana Ražnatović, bolj znana kot Ceca, si je že drugič pomanjšala prsi. Če je prvič to storila zaradi zdravstvenih razlogov, pa se je tokrat za operacijo odločila iz estetskih razlogov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

"Enostavno je napočil čas za spremembe. Želela sem si drugačnega videza, drugačne vizualne identitete in nečesa, kar je v skladu s trendi. Iskreno povedano, tudi z mojim življenjskim obdobjem. Poseg ni bil kompliciran in zelo hitro sem okrevala. Kar je najvažneje, pa je, da se počutim odlično in želela sem si ravno takšnega videza," je za srbski časopis Blic potrdila lepotni poseg, ki naj bi se zgodil konec januarja.
Ceca sicer ni nikoli prikrivala, da si je prsi povečala z lepoto operacijo. Leta 2012 pa je morala še na poseg zmanjšanja prsi, saj je imela zdravstvene težave.
Vir, ki je blizu Ceci, pa je za Blic povedal, da srbska pevka meni, da mora ženska početi vse, kar jo dela srečno in zadovoljno. "Zadnje mesece je pogosto razmišljala o zmanjšanju prsi. Tokrat ni imela nikakršnih zdravstvenih težav, amapk se je za to odločila le zaradi videza," je pojasnil vir. In dodal: "Zdaj je prezadovoljna s svojim videzom".
Operiral naj bi jo brazilski zdravnik Hans Arteaga, pri operaciji pa naj bi sodeloval tudi srbski strokovnjak Dušan Smiljanić.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta