(FOTO in VIDEO) V 10. nadstropju sredi betonske džungle "visi" nenavaden bazen, ki vas bo pustil odprtih ust

A.L.
09.05.2023 11:44

Joule je luksuzni hotel s 161 sobami, poln zanimivih umetniških del.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hotel Joule v središču poslovne četrti v Dallasu v ameriški zvezni državi Teksas je postal turistična atrakcija med tujci in domačini. Razlog pa nenavadna lega zastekljenega bazena, ki se nahaja v desetem nadstropju stavbe. Štrli približno 2,5 metra od pročelja stavbe in je videti, kot da visi nad prometno ulico. Pogumnejši bodo priplavali do konca bazena, pogledali navzdol in se počutili, kot da lebdijo nad vročim asfaltom.

Bazen je prava mala modra oaza sredi betonske džungle v Dallasu. Zato ne preseneča, da se je v poletnih mesecih uveljavil kot priljubljeno zbirališče hotelskih gostov, pa tudi prebivalcev Dallasa, ki imajo možnost plačati dnevno vstopnico v vrednosti 50 dolarjev in si privoščiti nekaj trenutkov sprostitve.

Joule je luksuzni hotel s 161 sobami, poln zanimivih umetniških del.

Poleg nenavadnega bazena pozornost obiskovalcev pritegne tudi nenavadna umetnina, ki se nahaja pred stavbo – devet metrov visoka skulptura očesa Tonyja Tasseta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta