(FOTO) Vijoličasti v Moskvo: Spartaka in mraza se ne bojijo

Aleš Mišič Aleš Mišič
20.11.2017 10:24
Nogometaši Maribora so zjutraj odleteli proti ruski prestolnici, kjer bodo jutri odigrali v 5. krogu lige prvakov
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast
"Pričakovanja so intenzivna, ker je tekma zelo pomembna za nas in za nasprotnika, zato pričakujem super tekmo. Teoretično je uresničljiv cilj, katerega smo si zadali na začetku tekmovanja,"
Darko Milanič
"V zadnjem času so učinkoviti, igrajo drugače kot na začetku. Njihovi napadalci so izredni. Prva tekma je bila res enkratna. Odlično smo se postavili nasprotniku po robu in bili proti koncu tekme blizu drugemu zadetku. Ne bomo jim smeli pustiti priložnosti za protinapade, kajti zelo so hitri. Nekaj možnosti za uspeh je in zagotovo nam bo tekma proti Olimpiji in prva tekma v ligi prvakov pri tem pomagala."
"Videli smo, kako malo časa potrebujejo za zadetek. V tem trenutku je Spartak videti boljše kot septembra. Mislim, da mraz ne bo težava, ker ne bo bistveno hladneje kot tukaj. Predvsem se moramo oprijeti moštvenosti, ki nas je na začetku pripeljala tako visoko,"
"Igralci vemo, kaj želimo,"
Mitja Viler
"Zadnje čase Spartakovi napadalci zabijejo veliko golov, dve špici vedno čakata na kontro. Moramo se pripraviti in spoznati teren, igrati pa tako, kot je igral Maribor proti Olimpiji. Ko bo šel naš bočni igralec naprej, bo moral drugi varovati zadaj. Oktobra sem bil utrujen, ni bila kriza, mislim, da sem zdaj res prišel k sebi. Stadion je nov, pogoji so odlični, videli bomo, kakšna bo temperatura. Boljše hladno kot vroče,"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta