Jeza je dobra motivacija

S. B.
16.08.2017 18:45
Osrednji domači stand-up festival se vrača na ljubljanski grad med 22. in 26. avgustom, s tematskimi večeri (sreda prinaša humor v angleščini, četrtek Ex-YU Mix, petek komike, ki so spletli prvi Panč, sobota Slovenski večer) in največjim slovenskim Comedy Roast Battlom vseh časov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
1 nosilna
Tomaž Kos
Tin Vodopivec
Andrejem Težakom Teškym
"To je super, saj je jeza dober motivator. Leta 2007 je Lent prvič gostil samostojni stand-up oder, na katerem smo nastopili vsi. Potem pa je producent naredil selekcijo in naslednje leto je tudi nekaj članov Komikaz odpadlo. Zato smo organizirali svoj festival, na katerega smo povabili komike, za katere smo mi mislili, da so dobri. Odziv nas je zelo presenetil, saj je prišlo petkrat več ljudi, kot smo pričakovali, ker smo se morali zaradi dežja selili v premajhno dvorano, pa smo nastopili dvakrat. Bilo je malo zmešnjave, a zaradi res dobrega odziva."

Vedno kaj novega

"Kot večina projektov pri nas se je tudi Panč razvil udarniško. Vlagali smo veliko energije in časa. S Teškym sva delala vsak dan do 2. ure zjutraj. Zdaj pogrešam malo takega entuziazma mlajših ustvarjalcev na klubski ravni, ki ne garajo, kot smo mi na začetku. Marsikaj nam je uspelo, orali smo ledino, postavljali temelje. Včasih so na nas ljudje s televizij in teatra gledali zviška, zdaj nas vabijo v te velike stroje kot resne ustvarjalce. Rastemo, se učimo in širimo. Panč traja že pet dni, letos bo prvič ponudil tematske večere, saj se razvija in razslojuje tudi okus občinstva. Ljubitelji črnega humorja komaj čakajo Comedy Roast Battle, turnir v 'žaljenju' po sistemu na izpadanje. Zelo posebna bo tudi ponovitev prvega Panča, kjer bo deset komikov nastopilo s krajšim programom - in zanimivo bo primerjati njihove sloge."
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta