Kam je poniknil slovenski pevec Cole Moretti?

Gorazd Dominko
25.01.2018 06:48
Četrt stoletja po hitu Tih deževen dan smo preverili, kam je poniknil Cole Moretti?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alan Orlic
Coleta
Oh, ja, seveda je bilo 22. mesto v Millstreetu na Irskem razočaranje, zlasti ker se je celotna ekipa, z Jožetom Privškom na čelu, na vso moč trudila za triminutni nastop, za prvega pod slovensko zastavo. Pod črto pa, Tih deževen dan je pri mnogih zapisan kot uspešnica, ne glede na simbolično uvrstitev. Pesem je ostala topla, neposredna, enostavna in ljubka, po vseh teh letih pa ni izgubila niti sporočila niti melodike.”

Spomini na Millstreet

; Sandra Zupanc - Sendi, Barbara Šinigoj
Urška Gestrin
“S skladbo nisem obogatel, v Sloveniji je to skoraj nemogoče, a če sem iskren, je zame največja nagrada, da je skladba še vedno všečna in zna priklicati spomine na tisto lepo, optimistično obdobje.”

1X Band danes

Tomaž Kosec, Brane Vidan, Andrej Bedjanič
Cole Moretti
"To so bolj karaoke, cirkus Monty Python, šov za male in velike .... za otroke, ženske in moške in za tiste, ki bi to radi postali. Ja, bilo je lepo!"
"Obožujem sprehode, potovanja in kramljanja s svojimi otroki, pogovore z ženo in prijatelji, vsi našteti so moj sveti gral, punčica mojega očesa!"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta