Katja Tratnik je imela kup zdravstvenih težav

Gorazd Dominko
22.09.2017 06:40
Ko je že kazalo, da bo vse do jeseni življenja gledalce, tudi s huronskim smehom, prebujala v oddaji Dobro jutro, je kot strela z jasnega odjeknila novica, ki je vsem zaprla usta. S Kolodvorske se je preselila nekaj kilometrov severneje, na drug planet, in verjetno naredila majhen korak v življenju in velikega v karieri.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV
Katja Tratnik
Na TV Slovenija ste prišli v najstniških letih in sprva delali ankete o gledanosti razvedrilnih oddaj. Po uspešno opravljeni avdiciji razvedrilnega programa tudi soustvarjali oddajo Zdravo, kasneje še v Nedeljskih 60. Odkar pomnimo, ste bili jutranja ptica, sprva na Pop TV, potem na TV Slovenija. Človek bi mislil, da ste se navadili na jutranje ure, potem pa kot strela z jasnega prileti vest, da odslej televizijski program ustvarjate na Planet TV. Ste službo zamenjali res zgolj zaradi neprespanih noči?
Ste plačali kakšen davek na zgodnje vstajanje, se je morda poznalo pri zdravju?
Ste imeli kaj slabo vest, ko ste zapustili ustvarjalce oddaje Dobro jutro, so vas skušali zadržati? Kako ste se poslovili, ste organizirali poslovilno zabavo?
Koliko časa pred prvo oddajo Dan je bilo že jasno, da vas v Dobro jutro ne bo več? In Planet TV, ste ga že vzljubili, kako so vas sprejeli, imate občutek, da vam bo lepo?
Kako je z varnostjo, je bilo na »nacionalki« zanjo bolje poskrbljeno? Govorimo seveda o finančni, pa tudi sicer se je zdelo, da vam ne bodo kar tako vzeli jutranjih terminov …
Skoraj 30 let bo, odkar ste uspešno opravili avdicijo na TV Slovenija … Vam je kdaj žal, da ste najlepša leta pustili pred kamerami?
So vrata na Kolodvorski za vsak primer vsaj priprta?
Na začetku, pravite, ste imeli tremo - kdaj je ta popustila oziroma ste se jo naučili obvladovati? Je smeh vaš obrambni mehanizem?
Ste že slišali kakšno pikro na svoj račun, da ste nemara preveč sproščeni, imate huronski smeh, da se to ne spodobi?
Kaj vam največkrat očitajo, predvsem tisti, ki jim niste preveč simpatični, če taki sploh obstajajo?
Cel intervju lahko preberete v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta