Klemna Slakonjo navdihnila Merklova na FKK-plaži

Saša Britovšek Saša Britovšek
09.08.2017 18:34
Klemen Slakonja že od leta 2007 Slovenijo navdušuje s svojimi izvrstnimi imitacijami. Seznam parodij, ki jih je večinoma ustvaril v okviru različnih TV-oddaj, je dolg, a razsežnosti, ko so jo dobili zadnji trije v okviru projekta TheMockingbirdMan, si nekoč ni mogel predstavljati. Nazadnje je oblekel mrežaste nogavice in "hlače Evrope" ter postal Angela Merkel.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igralec, imitator, televizijski voditelj, občasno tudi pevec.
Ana Gregorič
Česa v repertoarju prihajajoče sezone SNG Drame se najbolj veselite? Kar nekaj slovenskih dramskih klasik je tokrat v napovedanem programu: Hlapci, Visoška kronika, Županova Micka. V kateri od teh predstav sodelujete?
Maja ste z zasedbo D Drams s kolegi igralci pred Dramo navdušili s svojevrstno predstavitvijo tega repertoarja, z rock koncertom. Kako se spominjate tega glasbenega večera?
Vaš inštrument za ta večer so bile glasilke, Bojan Emeršič je bil za bobni, Jurij Zrnec s kitaro, za klaviaturami Jože Šalej, bas kitaro je igral Matic Rozman. Pomeni, da ste najboljši vokalist med njimi ali da vam inštrumenti niso tako blizu?
Začeli ste v nemščini, z Laibachi, nadaljevali z Janom Plestenjakom in Siddharto. Kako ste izbirali komade za ta
žur
?
Je ta nastop v vas spet prebudil kakšne druge apetite, morda po več nastopih zunaj teatra?
Kako spot Ruf mich Angela stoji v teh dneh, ogledi hitro rastejo ali so Nemci na dopustu brez youtuba? Je bilo tokrat res največ odzivov prav iz Nemčije?
So vas tudi tuji mediji spraševali, zakaj so bili begunci v spotu prikazani kot zombiji? Ob kaj so se gledalci največkrat obregnili tokrat in kaj so pohvalili v odzivih, ki jih prejemate?
Česa sta se z režiserjem Miho Knificem strogo držala pri imitaciji in načinu predstavitev Merklove? Zadržana kanclerka je res veliko pokazala, od grozdja med nogami do raztrganih mrežastih nogavic.
Izid letošnje politične parodije na Angelo Merkel ste ob smrti nekdanjega kanclerja za nekaj časa prestavili. Zakaj se vam je zdelo to potrebno?
Vsakič ko TheMockingbirdMan izda nov videospot, se takoj usujejo vprašanja, kdo bo naslednji. Kaj tokrat odgovarjate?
Kateri od ustvarjenih videospotov ima za vas največjo vrednost, zaradi česa je poseben?
Ker je Stop revija, ki je tudi televizijski vodnik, se bralci gotovo sprašujejo, kako v prihodnje kaže z vašo televizijsko kariero. Vas lahko spet kje pričakujemo?
Cel intervju in še več privlačnih vsebin najdete v novi številki revije STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta