Na Dolenjskem obkolili avto pevca Sebastiana

Saša Britovšek Saša Britovšek
30.03.2018 06:05
Čeprav so se pevske zvezde, ki so v evforijo spravljale slovensko mladež v začetku tisočletja, že pred leti »upokojile«, jih je dobra zabava premamila in so spet stopile na oder. Pred kratkim sta se iz slavne karavane Popstars izzivu vdala Game Over in Bepop, zdaj pa je na vrsti nekoč lomilec najstniških src Sebastian.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob
Po koliko letih in s kakšnimi občutki se vračate na koncertni oder? Prvič ste na velikem odru nastopili septembra 2000. Koliko časa je trajalo tisto vaše najbolj intenzivno glasbeno obdobje?
V začetku novega tisočletja so bili res nekako zlati časi za pop glasbo mlajših generacij. Kaj mislite, kaj je povzročilo uspeh zasedb Bepop in Game Over ter seveda tudi vas, ki ste bili nekako med prvimi?
Bilo je obdobje, ko so se rojevali najstniški idoli tudi doma, kar je bilo pred tem časom bolj redko. Kako ste sprejemali to odgovornost, da ste na očeh in vzor toliko mladim?
Tudi vi ste bili takrat še zelo mladi in nekako odrasli na odru. Kako vas je to zaznamovalo? Verjetno ste zgodaj pridobili mnoge veščine, tudi poslovno žilico.
Tempo nastopov je bil menda nekoč ubijalski. Se spomnite kakšne posebne anekdote na to temo - več nastopov v enem dnevu?
V kasnejših letih ste se najprej posvetili razvoju svoje plesne šole, v zadnjih letih pa energični skupinski vadbi zumbe. Kako povezujete svojo nekdanjo pevsko kariero s to sedanjo?
Kaj so danes poleg glasbe, plesa in zumbe še vaše strasti? Kaj počnete z ljubeznijo, ko si vzamete čas zase?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta