Ne, ne iščejo zgolj vaših napak: To je 5 misli, ki se rodijo v moški glavi ob pogledu na slečeno žensko

D.Ži
08.05.2023 07:28

Prav mogoče je, da vaš spolni partner ni tako "skuliran", kot poskuša dati vtis. V njem se zaradi navdušenja nad vami dogaja marsikaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Golo žensko telo ima hipnotizirajoč vpliv na mnoge moške. Ko se ženska pred njimi sleče, pozabijo na vse ostalo in se želijo le prepustiti užitkom. In kaj se moškim pravzaprav podi po glavah, ko vidijo golo žensko?

Mnoge ženske mislijo, da njihovi partnerji ob pogledu na njihova gola telesa pomislijo le na nepopolnosti, moški pa večinoma sploh ne vidijo tistega, kar ženske dojemajo kot pomanjkljivosti. Preberite, kakšne misli se v tako intimnih trenutkih porajajo v moški glavi.

1. "Ostani kul"

Ko se ženska sleče pred moškim, v njegovem telesu, ne glede na to, kolikokrat je že videl ta prizor, vse "podivja". Srce mu hitreje bije, kri steče v dimlje, v glavi mu razbija, da niti razmišljati ne more. Noče dajati vtisa, da še nikoli ni videl gole ženske, zato poskuša ostati miren in "kul". Četudi bi najraje začel kričati od sreče in navdušenja.

Profimedia

2. "Poskušaj vzdržati"

Moški orgazem dosežejo hitreje kot ženske, kar pomeni, da se morajo dodatno potruditi svojo fokus usmeriti na zadovoljstvo ženske. Zato se morata, čeprav bi se najraje ljubila divje, včasih ljubiti v počasnejšem ritmu, s katerim bosta, če jima bo sreča naklonjena, hkrati dosegla vrhunec.

3. "Ko bi le vedel, kaj si želi"

Ne bojte se moških v postelji malo usmerjati. Njihovo delo bo veliko lažje, če jim posredujete povratne informacije. Zašepetajte jim svoje želje na uho, premaknite njihove roke, kamor želite, prevzemite nadzor in pokažite, kaj vas vzburja, piše Dnevnik.hr.

4. "Imam veliko srečo"

Moške prevzame občutek preproste hvaležnosti, ko vidijo golo žensko.

Profimedia

5. "Zakaj se počuti negotovo?"

Tudi moški imajo svoje negotovosti, a še vedno težko razumejo ženske "zavore", ko pa so tako očarani nad ženskim telesom. Če ženska z rokami pokriva prsi, se skriva pod odejo in se ne more popolnoma sprostiti, bo izkušen moški naredil vse, da se bo počutila dobro. Te negotovosti moških pravzaprav ne motijo, še bolj pa jim je všeč, ko jim ženska ponosno pokaže vso svojo lepoto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta