Preden vas bo poljubil, bo moški naredil teh 7 stvari: Se vam zdi, da postaja redkobeseden?

D.Ži
24.07.2023 08:20

Redko bo moški pred prvim poljubom izrecno zaprosil za dovoljenje. Namesto tega bo z majhnimi znaki in gibi nasprotni strani pokazal, da ga zanima in upal, da se bo odzvala z enakim navdušenjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Moški noče domov in se z vami pogovarja pozno v noč pred vhodom vašega stanovanja. Uživa v vaši družbi in obstaja velika verjetnost, da vas želi poljubiti. Obstajajo reči, ki jih pred poljubom naredi večina moških. 

1. Tiho bo

Ne moreš se poljubljati, če oba hkrati govorita. Zato bo moški postal vse bolj redkobeseden, njegovi odgovori na vaša vprašanja pa bodo vedno krajši. Hkrati bo njegov glas postal tišji in bolj intimen.

2. Nemiren bo

Moški je pred prvim poljubom živčen. V pogovoru bo iskal pravi trenutek, da se vam približa, zaradi tega pa bo kazal znake nervoze, kot je na primer miganje. Če ne more mirno sedeti na enem mestu, je to lahko razlog.

Profimedia

3. Osredotočil se bo na svoje ustnice

Če vas bo hotel poljubiti, bo moški začel zavestno in nezavedno pripravljati lastne ustnice na akcijo. Oblizane in/ali namazane bodo z balzamom. Dah si bo osvežil z novim žvečilnim gumijem ali bonbonom z okusom poprove mete.

4. Začel bo gledati vaše ustnice

Njegov pogled se bo preusmeril z vaših oči na ustnice. Da, še vedno ga zanima, kaj govorite, a si ne more pomagati, najprej vas želi poljubiti.

5. Začel se vas bo "naključno" dotikati

Majhen dotik rame, roke ali udarjanje kolen pod mizo ni naključje, ampak jasen znak, da se vam moški želi fizično približati. S temi potezami želi preveriti, kako se boste odzvali na njegov dotik in ali vas zanima poljub.

Profimedia

6. Zmanjšal bo razdaljo med telesoma

Njegovo telo se bo med pogovorom približalo vašemu. Tega ne bo preprečila niti miza. Sta obkrožena s preglasno glasbo? Odlično, to je prava priložnost, da se nagne in vam nekaj pove naravnost v uho. 

7. Pohvalil bo vaš vonj

Čudovito dišiš, je kompliment, ki ga moški pogosto da ženski. Je zanesljiv način, da moški vstopi v ženski zasebni prostor in se ji še bolj približa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta