(VIDEO) Mama dveh otrok bo letos za božič obdarila le enega, mnogi ogorčeni. To je razlog ...

A.L.
07.12.2023 12:29

Mnogi se z njeno potezo strinjajo, nekaj komentatorjev pa je zapisalo, da si kljub temu, da je še dojenček, zasluži darilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V posnetku je Tiffany pojasnila, da nobenega od otrok ne favorizira. 
Profimedia

Bližajo se božični prazniki in s tem čas, ko si trgovci manejo roke ob številnih nakupih, ki jih opravljajo potrošniki po vsem svetu. Neka uporabnica TikToka pa se je letos odločila za nekoliko drugačen način obdarovanja, ki je med sledilci sprožil mešane odzive. Mama dveh otrok je sklenila, da bo letos obdarila samo enega od otrok. In razlog? Mlajša deklica bo za božič stara komaj pet mesecev, zato se njeni mami zdi nesmiselno kupovati darilo tudi zanjo.

V posnetku je Tiffany pojasnila, da nobenega od otrok ne favorizira. "Premlada je, da bi razumela, da bi cenila. Nima smisla zanjo kupovati božičnega darila," je prepričana, ob tem pa še dodaja, da je tudi sama na porodniškem dopustu, zato nima viška denarja, da bi ji kupila darilo.

@tiffanychesson Idk if this is normal or not, im sure the comments will soon roll in if it turns out im the worlds worst mum for refusing to get my baby anything for her first christmas but shes too young to want anything and already has everything she needs so im not damaging my bank account by trying to keep up with the joneses and buy her loads lf stuff she doesnt need 🤷🏼‍♀️ #babysfirstchristmas #firstchristmas #newbaby #newborn #christmas #christmasgifts #christmaspresents #deinfluencing #babyessentials #giftguide #controversial #mumsoftiktok #motherhood #parenting #mumof2 ♬ original sound - tiffany💖

"Naslednje leto bo za božič stara 18 mesecev, takrat bo gotovo dobila darila, letos pa pač ne." Tiffany je ob videoposnetku zapisala: "Ne vem, ali je to normalno ali ne, prepričana sem, da se bodo kmalu pojavili komentarji, da sem najslabša mama na svetu, ker svojemu otroku za prvi božič ne želim ničesar podariti. Vendar je premlada, da bi si karkoli želela in v resnici že ima vse, kar potrebuje." 

Mnogi se z njeno potezo strinjajo, nekaj komentatorjev pa je zapisalo, da si kljub temu, da je še dojenček, zasluži darilo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta