(VIDEO) Štiri spalnice in bazen: Slovenski glasbenik prodaja pravljično hišo ob morju, a nekatere je zmotila visoka cena

D.Ži
12.06.2024 09:52

Počitniško hišo iz sanj, ki se nahaja pet kilometrov od morja, obdaja 514 kvadratnih metrov skrbno urejenega vrta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Čudovita, mirna lokacija, bazen, ki se zdi kot iz kakšnega hollywoodskega filma, skrbno urejeni nasadi in snežno bele stene. Tako bi lahko opisali krasno hišo, ki jo te dni prodaja Domen Kuralt, član slovenske glasbene skupine Calypso, ki je oglas objavil kar na svojem Facebook profilu. 

Hišo si lahko ogledate TUKAJ.

Sanjska nepremičnina se nahaja na hrvaškem otoku Krk, glasbenik piše, da se nahaja okoli pet kilometrov od morja. Hiša je na družbenih omrežjih pritegnila kar veliko pozornosti, a te obmorske sanje si bo lahko uresničil le tisti, ki je zanjo pripravljen plačati 730.000 evrov, bo pa na voljo imel 150 kvadratnih metrov bivalnih površin, 514 kvadratnih metrov vrta, 4 spalnice, 3 kopalnice, talno gretje, parkirni prostor za tri vozila in teraso s čudovitim razgledom. Hišo si lahko ogledate tudi v posnetku. Navdušenje nad nepremičnino je veliko, kljub temu, da so se nekateri komentatorji obregnili ob ceno. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta