(VIDEO) Zaradi speče psičke je ženska na plaži na Pagu napadla obiskovalko in klicala policijo

D.Ži
03.09.2024 08:55

Na plaži, ki je vse prej kot vzor urejenosti in čistoče, je ena od kopalk vzrojila zaradi obiskovalke, ki je imela ob sebi na brisači spečo hišno ljubljenko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Po mnenju nekaterih psi na plaži nimajo kaj iskati, druge pa bolj motijo otroci. 
Profimedia

Sara Đurić je na svojem TikToku objavila video, v katerem je povedala, kaj se ji je nedavno zgodilo na plaži v Stari Novalji na otoku Pagu. Svojo hišno ljubljenko, psičko Lolo, je peljala na plažo, neka ženska pa jo je tam napadla, zmerjala in celo poklicala policijo.

"Lola je sedela na moji brisači, ni ustvarjala nobenega hrupa ali ropota, niti se ni kopala, le ležala je poleg mene in spala," je svoj video začela Sara. "Tista gospa je začela kričati name z 20 metrov, ker jo je moja Lola res motila. Rekla je vse mogoče stvari," pripoveduje tiktokerka in dodaja, da njenih besed noče citirati, a da so jo prizadele.

Na plaži, polni smeti, je žensko zmotil pes

Pojasnila je, da plaža, ki jo je obiskala, sicer res ni pasja, a tega ta ženska niti vedela ni. "Moj pes se ji je gnusil in ga ni želela v svoji bližini," nadaljuje. "Spoštujem, da nimajo vsi ljudje radi psov, da se jih bojijo in se jim gnusijo," dodaja.

Posnetek razkriva tudi, da je na tisti plaži vse polno smeti. "To je ista plaža in je polna smeti, ostankov hrane, plastike, embalaže, oblačil, izgubljenih čevljev in vsega, kar vam pade na pamet. Psi tega niso storili," poudarja Sara.

@iamsara_dj

Što vi mislite o ovome?🥺

♬ original sound - Sara Djurić

"Ta ista gospa je po vpitju name prižgala cigareto, nato pa je cigareto ugasnila na plaži in jo zakopala pod kamenčkom," je še povedala in dodala, da njena Lola ni tista, ki ogroža okolje.

"Problem na plaži niso lepo vzgojeni psi, ampak nevzgojeni in neodgovorni ljudje. Ko se začnemo zavedati okolja in ljudi okoli sebe, ko nehamo škodovati naravi in ​​tega učimo tudi svoje otroke, šele takrat lahko govorimo o tem, na katero plažo lahko gre spodoben in lepo vzgojen pes," meni Sara.

"Kot odgovorna lastnica svojega psa lahko plačam kazen, če ga pripeljem na plažo, ki ni za pse, a ljudje, ki so prispevali k temu opustošenju okolja, ne bodo nikoli odgovarjali," je razočarana. 

Kaj pa, če koga na plaži motijo otroci? 

Dotaknila se je še druge teme. "Če že obstajajo prepovedi za pse, zakaj ni plaž samo za odrasle?" se je vprašala tiktokerka. "Plaža, kjer si lahko brez otrok, ki te streljajo z vodnimi pištolami v glavo. Ne razumite me narobe, rada imam otroke in mi je celo všeč, ko me ustrelijo z vodno pištolo, a morda to koga moti, tako kot je gospo zmotila moja Lola," je zaključila Sara.

"Kdor nima rad psov, tudi sebe ne ljubi", "Tudi meni se nekateri gnusijo, pa moram živeti blizu njih", "Samo kopaj se, Lola", "Ne oziraj se na to", so zapisali njeni sledilci, ki so jo popolnoma podprli in ne razumejo, zakaj se je gospa tako odzvala. "Vseeno mi je, kdo je na plaži, pomembno mi je, da sem jaz na plaži," se je pošalil eden od sledilcev.

Našli pa so se tudi takšni, ki so se strinjali z odzivom gospe in dejali, da psa ne bi smela pripeljati, ker ne gre za pasjo plažo. "Večinoma imaš prav. Ne veš pa, ali ima gospa morda kakšne travme zaradi psov," je dejal eden od sledilcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta