Zgodba o tem, kako je propadel mali Kevin

Denis Živčec Denis Živčec
27.12.2017 05:00

Predolgo sam doma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Priznajte, poln kufer ga že imate, a vendar se mu je v decembrskih dneh skoraj nemogoče izogniti. Pa tudi upreti. Nekako ne bi bil pravi božič, če ne bi neizvirni filmski uredniki televizijskih postaj sklenili, da se gledalci nikoli ne naveličamo filmov iz serije Sam doma. Posneli so jih pet, a omembe vredna sta le prva dva. Tista, v katerih se je med svetovne zvezde izstrelil vreščeči svetlolasi deček, ki bi ga v resničnem življenju najbrž že po uri in pol zaprli v omaro. A na malem ekranu je njegova navihanost izpadla ljubko. Macaulay Culkin, nekdaj najobetavnejši in najbolje plačani otroški hollywoodski obraz, danes pa šolski primer tega, kako ti lahko denar in slava uničita življenje. Seznam propadlih otroških zvezdnikov je dolg, a zdi se, da je njegov padec še posebej globok.
Danes je star 37 let in v zadnjih letih je na njem bilo bolj malo ljubkega. Upadle, kot kreda blede ličnice, zmeden, kalni pogled, nekoč zlati lasje so zbledeli in se krepko zredčili. Mamila, pomirjevala, neprespane noči in litri alkohola so pustili sledi.

Reuters
Profimedia
Profimedia
Arhiv
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta