Bralkam in bralcem želimo srečno novo leto! Naj bo polno lepih, srčnih in navdihujočih zgodb

Uredništvo Večera
31.12.2023 18:00

Leto 2023 je odšlo v zgodovino, naj bo mlado 2024 v znamenju izpolnjenih želja, zaobljub in doseženih ciljev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Bralkam in bralcem Večera želimo srečno, zdravo in osebnih zmag polno novo leto 2024. Dvanajst mesecev leta 2023 je odšlo v zgodovino, nekateri se jih bodo spominjali z nasmehom, drugi bodo nanje poskušali čim prej pozabiti. Življenje pač ne prinaša samo veselih zgodb, k sreči pa pogosto takšne s srečnim koncem. Hvala, ker smo skupaj z vami skozi leto lahko ustvarili nešteto takšnih - dobrih, navdihujočih, srčnih. Z neomajno vero v dobro v ljudeh, pravičnost, profesionalno novinarstvo in zavezo, da bomo kot medij vedno na vaši strani. Tako kot že skoraj 79 let. 

Leto 2023 je tudi nam prineslo nekaj pomembnih prelomnic, a edina stalnica v svetu, ki se nenehno spreminja, so spremembe same. Opogumljeni z vašo zvestobo in zaupanjem se veselimo novih izzivov, svežih zgodb, zmag in trenutkov, ki jih bo vredno popisati za zgodovino. Vseh novih začetkov. Ker bo vedno novo leto, nov dan in z njim nov Večer. Z vami. Srečno! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta