Grah Whatmough in Janković o možnostih za najem zemljišča pred RTV Slovenija

Asja Lednik
08.09.2021 20:16
Generalni direktor RTVS Andrej Grah Whatmough in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković sta na današnjem srečanju dogovorila, da bodo na MOL preučili možnosti, da bi se zemljišče pred RTV, ki je sicer v lasti občine, predalo v uporabo ali brezplačni najem RTV. Vodstvo RTVS bi na njem lahko uveljavljalo svoj hišni red, navajajo na MOL.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miloš Ojdanič

Na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) podrobnosti današnjega pogovora še niso komentirali.

Srečanje je potekalo v luči petkovega dogajanja, ko je skupina protestnikov, ki nasprotuje trenutnim ukrepom za zajezitev širjenja novega koronavirusa, med drugim tudi cepljenju proti covid-19, vdrla v prostore RTVS.

Upravna enota Ljubljana je v torek prepovedala tudi nadaljnje shode zanikovalcev obstoja novega koronavirusa pred stavbo RTVS. Kot so za STA potrdili na upravni enoti, prepovedi niso mogli vročiti organizatorju, a so jo javno objavili, kar šteje kot vročitev.

Svet delavcev RTVS je sicer v petek še pred vdorom nasprotnikov cepljenja podal prijavo proti pripadnikom gibanja Osveščeni prebivalci Slovenije, ki delujejo pod vodstvom Ladislava Trohe in že več mesecev protestirajo pred stavbo Televizije Slovenija in s tem kršijo več členov zakona o javnem redu in miru.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta