Najboljša motivacija za bolj zdravo življenje

Novi program prednosti zavarovalnice Generali, poimenovan ZAME, nagrajuje zvestobo ter aktiven in zdrav življenjski slog. Motivacije za bolj zdravo življenje vam zlepa ne bi smelo zmanjkati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Kaj vas motivira, premakne? So to osebni ali materialni cilji, nemara denar, ki vam lahko pomaga pri njihovem uresničevanju? Ogromno motivacije v najrazličnejših oblikah prinaša oziroma omogoča novi program prednosti Generali ZAME, ki nagrajuje zvestobo ter aktiven in zdrav življenjski slog. V njem najdete številne ugodnosti za šport in prosti čas, dom, zdravje, varčevanje in zavarovanje ter turizem, med njimi tudi najnovejšo ponudbo za številna doživetja za vso družino – od ugodnejšega oddiha v termah do nepozabnega obiska različnih parkov in številnih ostalih ugodnosti.

Za vse

Program Generali ZAME je namenjen vsem polnoletnim osebam, tudi tistim, ki (še) niso stranke zavarovalnice Generali. Prvenstveno je namenjen rekreativnim športnikom, ki iščejo športne izzive, in tistim, ki iščejo recepte za zdrav način prehranjevanja, ter vsem, ki skrbijo za svoje dobro počutje. Seveda pa ga lahko s pridom uporabljate vsi, ki vsaj občasno malce »migate«. Kakršnokoli »miganje« je spodbujano in nagrajeno. Generali ZAME namreč spodbuja posameznika pri doseganju bolj zdravega in aktivnega načina življenja. Z uporabnimi in vedno novimi vsebinami in številnimi ugodnostmi spodbuja in nagrajuje vse, ki radi aktivno preživljajo prosti čas ter skrbijo za svoje zdravje. Stranke zavarovalnice Generali pa dodatno razveseljujejo tudi številne ugodnosti pri zavarovanjih, poleg popustov na zvestobo.

Arhiv naročnika

Brezplačno članstvo in obilo ugodnosti

Da bo prvi korak še toliko lažji, so v zavarovalnici Generali poskrbeli s potezo, da so članstvo v programu Generali ZAME omogočili prav vsem in ga za nameček ponudili povsem brezplačno in brez vezav. Izgovorov, zakaj se ne bi včlanili v omenjeni program in uživali njegove ugodnosti, praktično ni. Včlanitev je nadvse enostavna, opravite pa jo na spletni strani www.generali-zame.si, prav tako pa se lahko registrirate tudi preko brezplačne mobilne aplikacije Generali ZAME (več o njej v nadaljevanju).

Generali Program prednosti ZAME ima tudi zelo dolg spisek ugodnosti, za katerega na zavarovalnici pravijo, da se bo sčasoma le še daljšal. Kaj je na voljo že danes? Marsikoga bodo prepričali ugodnejše vstopnice, storitve in cenejši nakupi naprav. Člani boste deležni popustov pri nakupu vstopnic za obiske fitnes centrov ter športnih parkov. Z uporabo mobilne aplikacije in aktivnostmi za zdrav življenjski slog pa lahko pridete tudi do brezplačne pametne ure GARMIN vivosmart 5.

Zveste stranke zavarovalnice Generali pa si lahko obetajo še višji, t. i. lojalnostni popust. »Dolgoročnim strankam, ki nam zaupajo svoja zavarovanja, skrbijo za okolje, živijo varno in zdravo, bomo lahko ponudili kar do 30-odstotni lojalnostni popust,« so nam zaupali v zavarovalnici Generali in dodali: »Poskrbeli smo za pregleden in pošten način določanja višine popusta: vsak član bo s svojim načinom življenja in sklenjenimi zavarovanji zbiral Generali točke. Več točk pomeni višji popust in več ugodnosti. Tako preprosto je.«

Arhiv naročnika

Sodobna mobilna aplikacija

Brezplačna mobilna aplikacija Generali ZAME, ki je na voljo v aplikacijskih tržnicah App store (za uporabnike naprav s sistemom Apple iOS) oziroma Google Play (za uporabnike mobilnih naprav s sistemom Android), bo postala vaš novi »trening partner« in vas spodbujala k bolj zdravemu življenjskemu slogu – ter vas zanj tudi nagradila. Na podlagi življenjskega sloga vsakega člana namreč aplikacija Generali ZAME na mobilnem telefonu prek izzivov spodbuja vsakega posameznika k aktivnemu življenju – je torej njegov osebni pomočnik za zdravo in aktivno življenje. Ob izpolnjenih izzivih za zdravo življenje boste prejeli t. i. Migi točke in bili nagrajeni z občasnimi nagradami in popusti. Se splača? Se, vsekakor.

Arhiv naročnika

Potrebujete dodatno motivacijo? Brž preizkusite Generali ZAME – zelo verjetno bo to ena vaših najboljših odločitev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.