Ponoči se bo meja sneženja ponekod spustila do nižin. Kakšno bo vreme pred prazniki?

A.L.
16.12.2022 07:44

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije postopoma spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo oblačno, sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo precej megle ali nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in v ponedeljek ponehala.

V ponedeljek bo suho vreme, največ sonca bo na Primorskem in v višjih legah. V torek in sredo bo na vzhodu delno jasno, drugod pretežno oblačno in povečini brez padavin. Od četrtka naprej se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala. Temperature bodo primerne letnemu času.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta