(TOTI LIST) Stranka, dvojno življenje, spletke ... Prvi politično-ljubezenski roman v Sloveniji!

Uredništvo
25.08.2019 21:17

Prvenec politične jeseni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža: Uroš Šoštarič

Spet prvi, spet ekskluzivni in spet najboljši. Knjiga, kakršne slovenski prostor še ni imel priložnosti prebrati, pravijo poznavalci domačega političnega prostora. Politika, stranka, izkušeni moški in fatalni ženski, pritiski, dvojno življenje, napadi, volitve, zakulisne igre, spletke in na koncu še prava, platonska ljubezen, s katero pa se ta fenomenalna drama seveda ne zaključi in tako pusti bralca do zadnje strani v negotovosti.
Toti list se po tem, ko je nedavno napovedal nakup medijske hiše Nova24TV, sedaj podaja še na trg knjižnega založništva in med slovenske bralce ekskluzivno pošilja prvi slovenski politično-ljubezenski roman z naslovom Ljubezen po volitvah izjemne poznavalke domačega političnega prostora in vseh njegovih pasti Ucije Lušaj. "Ko smo mislili, da smo v socializmu doživeli vse, se je zgodilo. Diskreditacije, laži, intrige … So stvari, ki sem jih slutila, vendar nisem imela dokazov, dokler se ni zgodila … ljubezen! Ko sem začela pisati tole knjigo, sem takoj začutila, da sem na pravi poti. In, seveda, zagotovo bo sledilo nadaljevanje, morda se bo zgodba prelila tudi na filmsko platno, telenovela, ki je tako priljubljena v tem prostoru, bo kar primeren žanr. Jaz v to zgodbo verjamem," samozavestno napoveduje avtorica prvenca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta