V prihodnjih dneh bo mrzlo, a suho, prihodnji teden pa vremenoslovci napovedujejo padavine. Tudi sneg?

A.L.
10.01.2024 07:42

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Danes bo delno jasno, čez dan se bo tudi v notranjosti Slovenije postopno razjasnilo, najkasneje na jugovzhodu. Na Primorskem bo pihala bo šibka do zmerna burja, ki bo počasi slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -4 do 2, na Primorskem do 7 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -11 do -4, ob morju malo pod 0, najvišje dnevne od -1 do 2, na Primorskem od 5 do 9 °C.

V petek bo v vzhodni Sloveniji zmerno, občasno pretežno oblačno, drugod bo ostalo precej jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. Še naprej bo hladno.

V soboto bo pretežno jasno, v nedeljo pa se bo v zahodni polovici Slovenije pooblačilo. V ponedeljek in torek bo delno jasno, v sredo pa bodo že možne manjše padavine, tudi v četrtek se bodo lahko pojavljale predvsem v zahodnih in osrednjih krajih. Malo topleje bo. Snežnih padavin vremenoslovci za zdaj ne napovedujejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta