(VEČER V ŽIVO) Tanja Skaza: V kar usmerjaš energijo, to raste

Maja Furman Maja Furman
06.03.2020 16:18

9. aprila bomo na Večeru v živo slišali, kako napravimo spremembe, ki nam življenje obrnejo na bolje. Spoznali bomo, kateri so koraki, ki peljejo v novo, svetlejše, bolj polno in zavestno bivanje. Z nami bo Tanja Skaza, motivacijska govornica in uspešna poslovna ženska, ki podpisuje knjižno uspešnico Spremembe vredna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Vse se da!

O tem je prepričana Tanja Skaza. Vsaka pozitivna sprememba se začne s pozitivno mislijo. »Če ostajaš v negativnih mislih, le še potrjuješ, česa vse ni mogoče narediti. Tako niti nisi v stanju, da bi lahko našel rešitev in zbral dovolj navdiha za premik. Če pa si postaviš pravo vprašanje, ti vse tvoje bitje začne iskati odgovore in te samodejno vodi k rešitvam. V vsakem primeru energijo nekam usmerjaš. Le da v prvem primeru v potrjevanje nezmožnosti, v drugem pa v ustvarjanje, premike in rešitve. Saj veš, kako to gre: v kar usmerjaš energijo, tisto raste. Naj rastejo tvoje sanje, rešitve, tvoja ustvarjalnost. Vse to preprosto dosežeš samo z obrnjenim stavkom,« svetuje avtorica v svoji knjigi. Še več tovrstnih nasvetov, kako narediti spremembe na bolje, nam bo razkrila na dogodku.

»Joj, to moram dati ven …«

Osebni arhiv

Odpuščaj

Tudi o pomenu in moči odpuščanja bomo slišali na dogodku. Odpuščanje namreč dviga vibracijo in ustvarja pozitivne spremembe. »Bistveno je, za tvoje dobro, da odpuščaš. Odpuščaj drugim in odpuščaj sebi. Včasih smo na strani povzročitelja krivice, drugič se krivica godi nam. Res iskreno in globoko se opravičujem vsem, ki sem vam kadar koli storila kaj slabega. Vedno sem se trudila narediti najboljše – za vsakega posameznika, za podjetje in tudi zase. Ob tem sem storila kakšno napako.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta