Vzajemna bo decembra za dopolnilno zdravstveno zavarovanje poslala precej nižjo položnico, to je razlog ...

Vanessa Čokl
20.10.2021 16:27
Ponavljata se leti 2013 in 2014.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Zavarovalnica Vzajemna bo svojim zavarovancem v decembru za 22,5 evra znižala premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, so sporočili iz zavarovalnice. Za ta korak so odločili, ker so zaradi epidemije covida-19 v letošnjem letu zabeležili nižje odhodke za zdravstvene storitve od načrtovanih.

"Skladno s svojim poslanstvom smo se odločili, da tudi letos presežna sredstva vrnemo svojim zavarovancem, in sicer na način plačila nižje premije," so pojasnili na Vzajemni.

Osnovna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo za njihove zavarovance v decembru tako nižja za 22,5 evra in bo znašala 13,17 evra. "Gre za enkratno znižanje mesečne premije, ki za Vzajemno predstavlja približno 17 milijonov evrov nižje prihodke do konca leta," so sporočili. Ob tem so opomnili, da je zavarovalnica že v letih 2013 in 2014 svojim zavarovancem omogočila plačilo nižje premije, kar pomeni, da bodo za svoje zavarovance novembra tovrstni poračun izvedli že tretjič. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta