(FOTO) Na derbiju v Ljudskem vrtu turški milijonar Acun Ilicali

M.D.
11.05.2024 20:55

Na tekmo 35. kroga prve lige med Mariborom in Olimpijo v Ljudski vrt je prišel turški milijonar Acun Ilicali, ki se zanima za partnerstvo z vijoličastimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Med vodstvom NK Maribor in turškim poslovnežem Acunom Ilicalijem ter njegovo ekipo potekajo pogajanja za partnerstvo najtrofejnejšega slovenskega nogometnega kluba s Turkom, ki ima v lasti Hull City, obogatel pa je s projekti v medijskem svetu. V sredo so v Ljudskem vrtu potrdili, da si bo Ilicali ogledal četrti večni derbi v sezoni, ki je bil dva dni pred tekmo razprodan. 

Da bo na mariborskem letališču zasebno letalo medijskega magnata pristalo v soboto ob 11.45, smo izvedeli v petek, a je nato prišlo do spremembe. Ilicali je v Sloveniji pristal na Brniku ter nato prišel v Ljudski vrt, kjer obračun spremlja iz lože na tribuni Marcos Tavares. Turka je v družbi predsednika NK Maribor Draga Cotarja v objektiv pred tekmo ujel Večerov fotoreporter Andrej Petelinšek.

Na fotografiji ob Ilicaliju Mirsad Turckan.
Andrej Petelinšek
Matjaž Kek se je v Ljudskem vrtu prepričal, da lahko Josip Iličić še vedno pomaga reprezentanci.
Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek

Odzive po derbiju preberite na vecer.com/sport

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta