(FOTO) Riera po nedosojeni enajstmetrovki v Domžalah: Škandal. Gledal bom serije namesto nogometa

M.D.
23.02.2023 18:59

V prvem polčasu dvoboja ob Kamniški Bistrici med Mariborom in Domžalami dve sporni odločitvi sodniške ekipe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Objava Alberta Riere na instagramu
Instagram/Posnetek zaslona

S kar tremi objavami na družbenem omrežju Instagram se je v prvem polčasu dvoboja med Domžalami in Mariborom oglasil trener Olimpije Albert Riera. Sodnik Alen Bubek v 23. minuti po igranju z roko Gregorja Sikoška v kazenskem prostoru, ko je žogo šla v smeri gola, ni pokazal na enajstmetrovko. Bubek je čakal na informacije VAR-a, a se je tekma nadaljevala brez kazni za bočnega branilca Maribora. To je zmotilo Španca, ki vodi Ljubljančane in je imel o sojenju veliko povedati že po nedeljskem derbiju.

(VEČNI DERBI) Zakaj je sokolje oko zaškililo

"Škandal", "Oprostite, prva liga, odslej bom gledal serije namesto prve lige" in "Še enkrat grozno" je zapisal Riera v zgodbah na instagramu, v še eni objavi pa je v daljšem zapisu predlagal, da se ponovi zadnjih 12 minut derbija.

Sporno situacijo iz Domžal si poglejte na povezavi TUKAJ.

Domžale so nato ob Kamniški Bistrici povedle v sodnikovem podaljšku prvega polčasa, ko je po posredovanju VAR-a Bubek le dosodil enajstmetrovko. Tokrat je bila najstrožja kazen manj očitna kot v prvem primeru, v dvoboju Maxa Watsona in Franka Kovačevića je slednji padel v kazenskem prostoru. Ker si je Watson v skoku pomagal s komolcem, je Bubek po ogledu posnetka dosodil najstrožjo kazen, enajstmetrovko pa je prepričljivo izvedel Kovačević.

O razpletu tekme med Domžalami in Mariborom berite v Večeru ter na vecer.com/sport, kjer bomo objavili tudi odzive iz obeh taborov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta