(FOTO) Srbska rokometašica po bolečem porazu obtožila Slovenijo nedovoljenega snemanja, naši omenjajo rojstni dan

M.R.
09.11.2022 11:25

Rokometašica Jelena Lavko je po sinočnjem porazu srbske reprezentance, ki je tako že izpadla z evropskega prvenstva, obtožila Slovenijo, da ni ravnala športno. Odzvala se je slovenska rokometna zveza.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sloveke so včeraj z izidom 27:24 izločile srbsko reprezentanco.
Andrej Petelinšek

"Vesela bi bila, če bi bila to najslabša tekma in bi jo zmagale. Težka tekma proti domačinom, vedno je težko proti domačinom. Žal mi je, ker je bil rezultat medsebojnih srečanj na največjih tekmovanjih 3:0 v naš prid. Še bolj pa mi je žal, če nasprotnikova ekipa snema treninge, kjer kamer ni, obstajajo pa telefoni in iPadi, s katerimi so nas posneli. Bali so se, da bi jih premagala ekipa, ki nastopa s štirimi zunanjimi igralkami. Kako naj potem še govorimo o rokometu ali športu," je po tekmi dejala Jelena Lavko in dodala, da drugega komentarja nima. 

Predsednica srbske rokometne zveze Milena Delić je že včeraj na Instagramu objavila domnevni dokaz o tem, da je nekdo snemal trening Srbkinj v dvorani v Laškem. Na posnetkih je mogoče videti dve škatli, ki imata manjši luknji, skozi kateri naj bi s telefonom in prenosnikom nekdo snemal trening. Snemanje treningov med prvenstvom je po pravilih Evropske rokometne federacije prepovedano snemati.

Slovenke so včeraj po zmagi nad srbsko reprezentanco v Celju sicer osvojile tretje mesto v skupini B in se tako uvrstile v nadaljnje tekmovanje. Srbkinje so izgubile prav vse tri tekme, naše pa so slavile proti Danski, nato pa izgubile proti Švedinjam, ki pa so bile slabše od Dank.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta