Spar podpira slovensko košarko in širi navijaško vzdušje

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.07.2022 00:00

10.000 € za mlade slovenske košarkarje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Kovačič, generalni direktor Spara Slovenije je Košarkarski zvezi Slovenije predal 10.000 evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. 
Arhiv naročnika

V Sparu verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo zvesto in ponosno podpirajo že 21 let. Posebno košarkarsko leto, ki je pred nami, so zato obeležili na prav poseben način – s posebnimi navijaškimi majicami z napisom »Ne se šparat«. Kot dolgoletni sponzor Košarkarske zveze Slovenije (KZS) pa je Spar namenil dodatnih 10.000 evrov sponzorskih sredstev za razvoj mladih slovenskih košarkarjev.

Spar

Nepogrešljiv navijaški pripomoček

Pred nami je bogato dogajanje na košarkarskem parketu. Člani slovenske moške reprezentance so se prejšnji teden v ljubljanskih Stožicah na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo že pomerili z reprezentanco Hrvaške. Septembra pa bodo spet vse oči uprte vanje, ko bodo na Eurobasketu v Nemčiji branili naslov evropskega prvaka.

Navijačem bo v veliko pomoč pri navijanju poseben navijaški pripomoček – navijaška majica »Ne se šparat«, ki jo je Spar ustvaril v sodelovanju s KZS. Majice bodo povezale slovenske navijače ter poskrbele za dodatno mero evforije tako na navijaški tribuni kot pred domačimi televizijskimi sprejemniki.

Spar je 250 mladih slovenskih košarkarjev peljal na kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško, kjer so vneto navijali za našo reprezentanco.
Spar

10.000 evrov podmladku slovenske košarke

Z vsakim nakupom posebne navijaške majice »Ne se šparat« ste kupci pripomogli k dobrodelnemu skladu za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. Spar je donacijo v vrednosti 10.000 evrov uradno predal KZS na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Hrvaško v ljubljanskih Stožicah. Zbrani denar je namenjen nakupu nove športne opreme za mlade slovenske košarkarje, 250 udeležencem poletnih košarkarskih kampov pod okriljem KZS pa je Spar omogočil tudi nepozabno doživetje, saj so si tekmo v ljubljanskih Stožicah ogledali v živo in doživeli pristno navijaško vzdušje na posebej zanje rezervirani tribuni.

Spar je mlade košarkarje, ki so se udeležili kampa pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije, razveselil z obiskom Klemna Prepeliča in Gašperja Vidmarja.
Spar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.