(VIDEO in FOTO) Iličić osrečil objokano navijačico Atalante, ki je v Koper prišla gledat Grande Profa

Miha Dajčman Miha Dajčman
12.02.2023 19:42

Zmago Maribora v Kopru je videla skupina navijačic iz Bergama, po tekmi si je Josip Iličić vzel čas za druženje z oboževalkami iz Italije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Josip Iličić v objemu objokane navijačice Atalante, ki je prišla v Koper na tekmo Maribora.
Miha Dajčman

Pred začetkom derbija 21. kroga prve lige med Koprom in Mariborom sta pozornost na tribuni Bonifike pritegnili navijačici, ki sta v rokah ponosno držali transparenta s podobo Josipa Iličića. Med polčasom smo ogovorili skupino gledalk, ki je sedela ob transparentih. Nismo bili presenečeni, ko smo izvedeli, da gre za Italijanke iz Bergama.

Miha Dajčman

V Slovenijo so navijačice Atalante prišle, da bi na delu videle nogometaša, ki je pet let igral za črno-modre. "Štiri ure smo se vozile v Slovenijo. Včeraj smo bile v Portorožu, danes pa smo prišle navijat za Josipa Iličića," nam je v polomljeni angleščini dejala sogovornica. Po vprašanju, če Iličić igra tako dobro kot v dresu Atalante, se je Italijanka le nasmejala. Ko smo jo videli naslednjič, je bila objokana.

"Grafe Prof," je dejala navijačica Atalante, ko je 35-letnik prišel v prostore pod tribuno, da bi ji predal vijoličasti dres s številko 72. Objela sta se, navijačico so oblile solze, Iličića je še poljubila na lice. Nato se je Italijanka obrnila proti predstavnikom sedme sile in s solzami v očeh dejala, da je Josip Iličić najboljši nogometaš v zgodovini Atalante. Sledil je pogovor Kranjčana z oboževalko v italijanščini, Iličić pa se je podpisal na transperenta s svojo podobo in napisoma "Sveti Josip iz Bergama" in "Josip, moj ponos iz Bergama".

Miha Dajčman
Miha Dajčman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta