(FOTO) Eden najbolj znanih didžejev sredi puščave pred oltar popeljal 29 let mlajšo izbranko

A.L.
25.09.2019 12:43

Na poroko sta povabila 80 ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Svetovno znani didžej Tiesto je svetu sporočil veselo novico. Sredi puščave se je poročil z 21-letno izbranko Anniko Beckers. Nizozemski glasbenik, katerega pravo ime je Tijs Michiel Verwest, je novico delil tudi na Instagramu, kjer je objavil fotografijo s poroke, spodaj pa napisal: "Ljubezen mojega življenja, 21.9.2019."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2zgWv8BYnn/{/instagram}

Pri reviji Vogue so že poročali, da se je mladoporočencema na obredu pridružilo le osemdeset gostov. Zakaj le? Znano je, da veliki zvezdniki, kakršen je DJ Tiesto, običajno prirejajo velike poroke. "Mesto, ki ga imava oba rada, je Las Vegas, zato sva začela iskati lokacijo tam, vendar sva se kasneje odločila, da želiva biti nekje daleč stran," je o iskanju poročne lokacije povedal 50-letnik. Kot kaže, se jima je najboljša možnost zdela poroka sredi puščave.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2w14nKBgBW/{/instagram}
Manekenka je glasbenika spoznala v newyorški restavraciji leta 2015, zaročila pa sta se novembra lani. Po dveh mesecih zmenkov sta se odločila, da postaneta par. "Bilo je dan pred festivalom Coachella, ki sva ga obiskala. Drug drugega se nisva naveličala niti za sekundo. Enako je bilo, ko sva se vrnila v New York. Bila sva nerazdružljiva in takrat sva vedela, da sva za skupaj."
{embed_youtube}https://youtu.be/ontU9cOg354{/embed_youtube}

{instagram}https://www.instagram.com/p/B19T-UKBmTa/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2HY6-lBzmh/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/keAW7CDF3_0{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta