(FOTO in VIDEO) Voditelj priznal: Kolegica opazila prvi simptom raka in mi rešila življenje

A.L.
04.02.2020 15:15

"Kelly me je pogledala in vprašala, kaj je narobe z ustnico. Svetovala mi je, naj grem še isti dan do zdravnika, prepričana je bila, da imam raka."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriški televizijski voditelj Andy Cohen si gotovo ni predstavljal, da mu bo kolegica, prav tako voditeljica Kelly Ripa, rešila življenje. 51-letniku so pred štirimi leti namreč diagnosticirali kožnega raka. A vse to se ne bi zgodilo, če ga Kelly Ripa ne bi opozorila na nenavaden madež, ki se je pojavil na ustnici. "Kelly me je pogledala in vprašala, kaj je narobe z ustnico. Svetovala mi je, naj grem še isti dan do zdravnika, prepričana je bila, da imam raka," je Cohen priznal med snemanjem podcasta z Jenny McCarthy na radiu SiriusXM. 
{embed_youtube}https://youtu.be/I-TwOocomGc{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6_G0jthGkr/{/instagram}
Zdravnik je znanemu voditelju, ki je lani s pomočjo nadomestne matere postal oče sinu Benjaminu Allenu, diagnosticiral maligni melanom in ga napotil na operacijo. Cohen je dobro okreval, danes pa se kljub temu izogiba soncu, poročajo tuji mediji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6n5cxPhh_N/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5f4d2rBqKd/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta