(FOTO) Legendarna slovenska misica pri skoraj 46-ih pozirala v modrcu. In videti je vrhunsko

D.Ži
13.05.2021 08:15
Zdi se, da bi nas Metka Albreht še danes lahko zastopala na kakšnem lepotnem izboru, saj je stilistka v vrhunski formi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Ko razmišljamo o Slovenkah, ki so nekoč nosile krono izbora Miss Slovenije, se običajno med prvimi spomnimo nepozabne Metke Albreht. Slovenijo je na svetovnem lepotnem izboru zastopala davnega leta 1993, a zdi se, da bi brez težav lahko to počela tudi danes. Metka, ki že vrsto let velja za eno najboljših slovenskih stilistk, je zelo aktivna tudi na družbenih omrežjih in na njenem instagramovskem profilu imate kaj videti.

Zadnjega julija bo dopolnila 46 let in še vedno je v vrhunski formi, česar se očitno zaveda tudi sama, saj svojim spletnim sledilcem rada postreže tudi kakšno malo bolj drzno fotografijo. Tako te dni veliko komplimentov žanje fotografija, na kateri pozira v razpeti beli srajci, mrežastih nogavicah in črnem modrčku.

Vroče za znoreti. "No, dajmo, dajmo razpreti roke in odpreti srce. Ni razloga za bojazen, za strah. Za škodoželjnost ... Svet je lep," je pripisala izzivalni fotografiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta