(FOTO) Ta zajčica in priseljenka si želi prodreti v parlament. In to na listi populističnih desničarjev

D.Ži
16.10.2019 10:23

Po poziranju za Playboy se je vrla Ania Krosinska odločila za politično kariero.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Playboyeva zajčica in priseljenka bo na prihajajočih volitvah v Torontu zastopala populistično desničarsko stranko People's Pary of Canada (PPC oziroma Kanadska ljudska stranka), katere predsednik s priseljenci vse prej kot simpatizira. 
Ania Krosinska, 35-letnica, ki jo armada oboževalcev pozna po umetniškem imenu Charlie Riina, bo naslednji teden volivce za zahodu Toronta prosila, da jo podprejo pri poskusu prodora v kanadski parlament. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3mfeaRlFU3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix{/instagram}
V življenju je počela že marsikaj. Kot šahistka je osvojila več nagrad, v poljskih Gliwicah rojena svetlolaska je delala tudi kot manekenka ter študirala kriminalistiko in forenzične znanosti na torontski univerzi. V intervjuju za Playboy je povedala, da je na svoje poljske korenine zelo ponosna in da še vedno zelo spoštuje poljske običaje. "Večina moje družine še vedno živi na Poljskem," je dodala. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3hNrWylQjR/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ob manekenski karieri je postala tudi mis Havajev, pa mis Toronta, nato je krasila naslovnico Playboya in številnih drugih moških revij. Pravi, da je po duši aktivistka in filantropistka. Na Instagramu je sledi več kot 650 tisoč ljudi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3afXtUFhLO/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Naredimo spremembo in glasujmo za PPC," je objavila na Instagramu. "Res je, sem manekenka. Sem pa tudi mama, aktivistka, migrantka s Poljske v Nemčijo in priseljenka v Kanado," je še dodala. To ni njen prvi izlet v politične vode. Leta 2016 je podprla populistično desno stranko Trillium. PPC ima trenutno 40 tisoč članov, prve napovedi pa jim pripisujejo 3,1 odstotka glasov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B169XeTlEgj/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0YWXfmFHqk/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz5rUA_FdVs/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta