Od Erosa Ramazzottija se je ločila zaradi sekte, ki ji je prepovedala spolne odnose z možem

D.Ži
25.02.2022 10:25

Bila sta sanjski par, vsaj na videz, v resnici pa je v njuni spalnici vzdušje bilo ledeno hladno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Michelle Hunziker
Profimedia
Profimedia

Manekenka Michelle Hunziker (45) je zaslovela kot žena italijanskega glasbenega žrebca Erosa Ramazzottija (58), s katerim je bila poročena med letoma 1998 in 2009. Njuno ljubezen je pokopal kult Bojevnikov luči, katerega članica je bila Michelle pet let, stroga pravila pa so ji prepovedovala spolne odnose, alkohol, kajenje in celo samozadovoljevanje.

Eros in Michelle. Sanjski par, a povsem brez intimnosti. 
Reuters

Podrobnosti o sekti, ki jo je medtem že zapustila, je razkrila v svoji biografiji z naslovom Navidezno popolno življenje, v kateri je med drugim zapisala, kako je živela v prepričanju, da je Jezusova sestra in reinkarnacija nacistične neveste.

Profimedia

Ramazzotti je na škodljiv vpliv kulta redno opozarjal, a mu na koncu ni preostalo drugega kot vložiti zahtevo za ločitev. Postopek je stekel leta 2002, končan je bil šele sedem let kasneje. Poroka je Švicarki prinesla italijansko državljanstvo, pa tudi številne voditeljske nastope na italijanskih televizijah. Nekdanji par ima skupaj hčerko Auroro, ki ji je Eros posvetil pesem "L'aurora", medtem ko je za Michelle napisal uspešnico "Più bella cosa".

Reuters

Danes sta v dobrih odnosih, pred kratkim pa sta skupaj nastopila v šovu "Michelle Impossible" in si izmenjala poljub pred kamero.

Michelle Hunziker
Profimedia

Po ločitvi je Eros tolažbo našel v 25-letni manekenki Marici Pellegrinelli, s katero se je leta 2014 poročil po petih letih razmerja, a sta se leta 2019 ločila. Skupaj imata dva otroka, sina Enza in hčerko Emilijo.

Reuters

Michelle se je leta 2014 poročila s podjetnikom Thomasom Trussardijem, s katerim ima hčerki Solo in Celeste, a sta pred kratkim tudi onadva končala zakon.

Reuters
Television presenter Michelle Hunziker poses as she arrives to attend the Celebrity Fight Night event in Florence September 7, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY - Tags: ENTERTAINMENT) (foto: Giampiero Sposito)
Giampiero Sposito
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta