Po petih dneh iskanja našli pogrešano televizijsko zvezdnico. Kaj se je zgodilo?

15.09.2021 09:38
Tanya Fear je zaslovela v BBC-jevi kultni seriji "Doctor Who", v kateri je igrala dr. Jade McIntyre. Družina se je zahvalila vsem, ki so pri njenem iskanju pomagali.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

31-letna britanska igralka Tanya Fear je v četrtek neznano kam izginila v Los Angelesu, piše BBC, ki je medtem že sporočil, da se je petdnevno iskanje srečno končalo. Fearova je živa in zdrava, našli so jo v Los Angelesu, družina je neskončno hvaležna vsem, ki so v teh težkih dneh kakor koli pomagali.

Profimedia

Podrobnosti o tem, zakaj je zvezdnica kar naenkrat izginila, niso znane, naj bi pa trenutno bila v bolnišnici, četudi brez poškodb. 

Tanyo je svetovna javnost spoznala v kultni BBC-jevi seriji Doctor Who, v kateri je igrala dr. Jane McIntyre. V Los Angeles se je preselila, da bi se uveljavila tudi na ameriški igralski sceni. Policijska uprava Los Angelesa je primer že razglasila za zaključen, oboževalce pa še naprej skrbi, kaj se z igralko te dni sploh dogaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta