(VIDEO) Spletni vplivnež trdi, da je njegov pravi oče Keanu Reeves. Podobnost med njima je neverjetna

27.10.2021 10:25
Dustin je skrivnost svoje matere izvedel šele pred kratkim. Vseeno mu je, če ga oče priznava, le vsem je želel povedati, da je sin hollywoodskega zvezdnika. Keanu Reeves o zgodbi zaenkrat še molči.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Keanu Reeves leta 1986. Podobnost z mladeničem, ki trdi, da je njegov sin, je več kot očitna.
Profimedia

Ameriški TikTok zvezdnik, 36-letni Dustin Tyler je prepričan, da je njegov oče hollywoodski igralec Keanu Reeves. O tem je spregovoril v več svojih videih na priljubljenem omrežju in razkril vse podrobnosti, ki jih ima. 

Tudi Keanu Reeves je v življenju veliko pretrpel. 
Reuter

Dustin trdi, da sta se njegova starša razšla, preden je mama izvedela, da je noseča. Odraščal je v prepričanju, da je njegov oče umrl, ko je bil še otrok. "Ko sem postal starejši, mi je mama končno razkrila resnico in izkazalo se je, da je moj oče Keanu Reeves," pravi Dustin. "Nikoli nisem rekel, da me je oče zapustil. Mama mu, ko sta se razšla, ni povedala, da je noseča," dodaja. Ne pričakuje, da bi ga igralec kadarkoli priznal za svojega sina.  

@omfgitsdustintyler

#foryou #fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

Njegovi številni sledilci so se odločili, da ga pri vsem skupaj podprejo, šele zdaj opažajo, kako zelo je Reevesu podoben. Dustin pravi, da mu je za očetovo priznanje malo mar, da pa je zgodbo želel deliti z vsem svetom. Igralec in zvezdnik, znan kot velik humanitarec, hkrati pa velja za enega najbolj prijaznih igralcev na sceni, se še ni odzval. 

@omfgitsdustintyler

##foryou ##fyp

♬ original sound - DUSTIN TYLER

Tudi njemu ni bilo zmeraj lahko. Močno ga je v 90. letih prejšnjega stoletja prizadela smrt prijatelja Riverja Phoenixa, ki se je predoziral z mamili. Kasneje je srečo našel z Jennifer Syme in se z njo veselil otroka, a ga je v osmem mesecu izgubila. Leto in pol kasneje je ona umrla v prometni nesreči, še pred sta se iz žalosti razšla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta