Na Baliju umrl top avstralski didžej Adam Sky

GR.G.
06.05.2019 16:09
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
DJ Adam Sky
Facebook/djadamskyofficial

Avstralski didžej Adam Sky je umrl v nesreči na indonezijskem otoku Bali. 42-letnik je utrpel usodne poškodbe, ko je poskušal pomagati prijateljici, ki se je bila prav tako hudo poškodovala. Medtem ko je Sky hitel na pomoč, se je zaletel v steklena vrata, ki so ga tako hudo porezala, da je izkrvavel, poroča BBC, ki se sklicuje na pisanje Nine News. Skyjeva prijateljica je pred tem s terase zasebnega stanovanja, kjer naj bi bil bazen, padla več metrov v globino. Rusinja je padec preživela, vendar so jo zaradi številnih zlomov morali prepeljati v bolnišnico. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/djadamskyofficial/posts/1970930763010770{/facebookpost}
Oboževalci na družbenih omrežjih Adama Skyja opisujejo kot legendo, kot neverjetnega moškega s srcem iz zlata. "Vedno si žarel tako zelo svetlo," je zapisal eden izmed njegovih sledilcev. DJ Adam Sky, čigar pravo ime je bilo Adam Neat, je veljal za tretjega najbolj priljubljenega didžeja v Aziji v letu 2018. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta