Verjemi mi, bil(a) sem tam: Hrvaška personalizirana kampanja za slovenske turiste, ki radi jadrajo in kolesarijo

STA, VČ
19.05.2021 15:28
V Sloveniji bodo oglaševali predvsem navtični turizem, kampiranje in aktivne počitnice, na primer kolesarske.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kornati 
Natalija Jurše

Hrvaška turistična skupnost (HTZ) na svojih glavnih turističnih trgih, tudi v Sloveniji, začenja oglaševalsko akcijo s sloganom Verjemi mi, bil/a sem tam. Kampanja je prilagojena posebnostim posameznega trga, v Sloveniji oglašujejo predvsem navtični turizem, kampiranje in aktivne počitnice.

Po besedah direktorja HTZ Kristjana Staničića je kampanja drugačna od prejšnjih, personalizirana in prilagojena posameznemu trgu. "Oblikovali smo posebna sporočila, glavni akterji kampanje so zadovoljni gostje, ki svoje sodržavljane pozivajo k obisku Hrvaške in iz prve roke ponujajo informacije o Hrvaški kot državi, ki je idealna in varna za poletne počitnice." 

V kampanji za Slovenijo so se osredotočili na sonce, morje, kampiranje, navtiko in kolesarski turizem. "Poudarek je na Kvarnerju, otoku Rab, Kornatih in Zadru ob obali, pa tudi na nekaterih destinacijah v notranjosti države, denimo Slavoniji," so za STA povedali v HTZ.

Kampanje so prilagojene epidemiološkim razmeram na posameznem trgu. Zagnali jih bodo še v Nemčiji, Avstriji, Italiji, Poljski, Združenem kraljestvu, Češki, Madžarski, Nizozemski, Franciji, Slovaški in Rusiji. Nemce med drugim vabijo s ponudbo vin in hrane, Francoze s kulturnimi dogodki, Poljake z lepotami Dalmacije, Britance pa z Dubrovnikom in otokom Hvarom. Oglasi bodo na ogled na družbenih omrežjih in spletnih portalih, v televizijskih programih in tisku ter na oglasnih mestih na javnih površinah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta