Zelo dobra fotomontaža: Koka in prostitutka naj bi očrnili hrvaškega ministra

M.R.
22.01.2019 08:47

Hrvaški tednik Nacional je danes razkril, da je skušalo hrvaško podzemlje z zelo dobrimi montažami uničiti hrvaškega podpredsednika vlade in ministra za kmetijstvo Tomislava Tolušića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomislav Tolušić
Profimedia

"Prostitutka in kokain v vrhunski montaži za kompromitacijo Tomislava Tolušića. Akcijo je razkrila Soa," piše na današnji naslovnici omenjenega tednika. Na fotografijah je namreč moški, ki je videti kot omenjeni minister, v njegovem naročju sedi črnolaska z golimi nogami, sam pa se pripravlja, da bo zaužil kokain. 
In agenti hrvaške varnostno obveščevalne agencije Soa so ugotovili, da gre za montažo. Posnetek naj bi nastal v stanovanju v Srbiji. Gre za apartma v Zemunu, ki naj bi ga v sklopu Central Business apartments oddajali tudi na Bookingu.
Agenti so analizirali podrobnosti, piše Nacional. In tako so gledali roko moškega, ki naj bi bil Tolušić. Na njej je nosil uro, za katero hrvaški minister trdi, da je nima. Agenti so gledali tudi čevlje. Moški na fotografiji nosi zaobljene čevlje, minister pa naj bi vedno nosil bolj špičaste čevlje. Hkrati je minister dejal, da se je pripravljen testirati tudi za drogo. 
"Najverjetneje gre za podmolkel poskus kompromitacije, ki prekaša vse, kar se do zdaj videl," je povedal za Nacional. In preiskava o tem, kdo stoji za montažo, še poteka. 
{twitter}https://twitter.com/NewsNacional/status/1087605805279576064{/twitter}
"Do neke mere sem prepričan, da vem, kdo bi lahko stal za tem. Zadnji dve leti smo dregnili v več osjih gnezd v kmetijskem in gozdarskem sektorju in preprečili krajo več sto milijonov kun," je še povedal Tolušić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta