horoskop

14.07.2024 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znani ste kot trmasti, a našel se bo nekdo, ki vas bo ovil okrog prsta. Sedenje na prepihu bo škodovalo ušesom, preglobok pogled v kozarec pa dobremu razumevanju doma. Drage osebe ne puščajte same naokrog.

Ne bo kaj prida pomagalo, če se boste žalostili vsakokrat, ko vas bodo želje pustile na cedilu; vedeli ste, v kaj se spuščate in kakšne so možnosti, prenašajte torej težave kot dejstvo, ki ga ni mogoče spremeniti. Doma ste preveč sitni, pazite.

Ogledovanje od strani vas bo vznemirilo, ker pa mislite, da ste neomajni, če to le hočete, boste zaradi lepšega še nekaj časa vztrajali pri sprenevedanju. Prehitro ni treba delati zaključkov, včasih se rado kaj čez noč spremeni.

Naj vas ne zgrabi pesimizem zaradi nekaj ovir, ki so se vam postavile na pot; bodite odločni, kot ste običajno! Vaša zadržanost se zdi mnogim nerazumljiva, saj so vajeni drugačnega vedenja.

Konec tedna bo zelo razburljivo. Spremenili boste prej enostransko sodbo in začeli resneje pretehtavati dejanja, ki so se vam prej zdela nesprejemljiva. To bo nekomu vlilo pogum in bo tvegal priznanje, ki vas bo zelo presenetilo.

Preveč mislite samo na danes, da bi mogli prenesti vse, kar vam bo prineslo življenje jutri. V čustvih ste brezskrbni, v sklepanjih prenagli, to ni dobra podlaga niti za osebno srečo niti za razumevanje z okolico.

Z leti postajate vse bolj zaprti vase, drugo vam je pa kaj malo mar, četudi zadeva vaše najbližje; če pa se že zanimate zanje, vidite v vseh dogodkih le najbolj črno plat. Ni vam treba gledati na življenje tako črno, pojdite med ljudi, razvedrite se.

Načrti vam bodo splavali po vodi, ker je zanje zvedelo preveč ljudi, vsem pa niste tako pri srcu, da bi vas podprli. Reakcija živčne ženske vas bo spravila v živčni izbruh, ki bo negativno vplival predvsem na odnose v službi, malo pa tudi doma.

Preveč zaupljivi ste bili in preveč ste verjeli vsaki lepi besedi; dokler je še čas, se streznite in enkrat za spremembo vi zaigrajte malo brezbrižnosti – učinek je lahko kvečjemu tak, kot si ga želite. Tudi umirjeni lahko ujamete srečo.

Ustavite se in premislite o naslednjih korakih. V zadnjem času ste preveč zaletavi, preveč vzneseni, da bi opazili znamenja na svoji življenjski poti. Morda se vam zato načrti ne uresničujejo.

Nekdo se bo smukal okrog vas, pa boste hladni. Malce ste že zagledani sami vase in prepričani, da se vam bo ta metoda vselej obnesla, kot se vam je do sedaj. Pozabljate pa, da čas spreminja tako vas kot ljudi okrog vas in da že jutri ne boste več bleščeč kamenček, ker vas bo kdo zamenjal.

Počasi se boste spet vrnili na stare tire, kar bo sicer dokaj dolgočasno, zato pa bolj mirno. Malo ste se polenili in ne uživate v burkanju čustev, zato vam bo lenobnost kar prijala.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta